Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Eltűnés miatt keresik Andrej Attilát


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai a lakosság segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse 15010/157/115/2024. számon körözési eljárást folytat Andrej Attila 52 éves ibrányi lakos eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a keresett férfi 2024. január 10-én ibrányi lakóhelyéről gyalogosan ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Andrej Attila kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor viselt ruházata kék farmernadrág, fekete bakancs, fekete-fehér csíkos kabát.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük