40 eve varos vasarosnameny

Baktaloranthaza VSE -Vasarosnameny SE felnott bajoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Újabb fordulót rendeztek a Kelet Takarék Megyei I. osztály tavaszi szezonjában. Az elmúlt heti, fájó pontvesztést követően, a sereghajtók tábort gyarapító baktalórántházi csapathoz látogatott Vásárosnamény. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik egy büntetőrúgás által hamar megszerezték a vezetést. A folytatásban a Beregiek még kettővel tudták növelni előnyüket. A második félidő derekán a hamvaiból feltámadt hazaiak, a beregi védő- és kapusteljesítménynek hála először szépíteni, majd egyenlíteniük is sikerült. A gól gazdag, változatos mérkőzés így pontosztozkodással ért véget, újabb biztos, értékes naményi pontokat vesztve ezzel.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Naményiak legjobbja Baktalórántháza csapata ellen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

A mérkőzés statisztikája:Baktaloranthaza VSE -Vasarosnameny SE felnott bajoki labdarugo merkozes (1)Baktaloranthaza VSE -Vasarosnameny SE felnott bajoki labdarugo merkozes (4)

A forduló további eredményei:Baktaloranthaza VSE -Vasarosnameny SE felnott bajoki labdarugo merkozes (2)

A bajnokság állása:Baktaloranthaza VSE -Vasarosnameny SE felnott bajoki labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?