Közzétette - Kategória - Advent Vásárosnaményban, Kiemelt rendezvények, Sárkányhajó Roadshow, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Zoárd-napi Sokadalom

Együtt a városért – Filep Sándor és Baracsi Endre köszöntötte a Zoárd-napi Sokadalom főszervezőit


Együtt a városért - Filep Sándor és Baracsi Endre köszöntötte a Zoárd-napi Sokadalom főszervezőit kicsi

Vásárosnamény – A Liptákné Juhász Anikó által vezetett vásárosnaményi Tourinform Iroda a hosszú évek során számos díjjal és rendezvénnyel öregbítette nem csak a térségben és a megyében, hanem ország- és világszerte is a Bereg szívét, Vásárosnaményt. A számtalan elismerés közepette, jó maga lett az országban az év tourinformátora is. Az iroda nevét fémjelzi a hétvégén véget érő Zoárd-napi Sokadalom is, melynek okán a város polgármestere Filep Sándor és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke Baracsi Endre ma külön is köszöntötte és elismerte azt az emberfeletti teljesítményt, mellyel ismét az Észak-Alföldi régió legnagyobb és legszínesebb rendezvényét varázsolták a Bereg fővárosába. Liptákné Juhász Anikó, Gulyás Marietta és Márton Anita, mint főszervezők immár több éve bizonyítják, hogy méltóak azon elismerésre, melyet most és az elmúlt évek során mind helyi, mind megyei, mind pedig országos szinten kaptak. A köszöntés során Filep Sándor háláját fejezte ki munkájukért és azért, hogy hosszú évek óta kiemelkedő munkájuk által egyre népszerűbb és ismertebb lesz a Bereg és annak szíve, Vásárosnamény. Kiemelte továbbá, hogy évről-évre a remekbe szabott rendezvények mellett mindig új színt visz a város és a térség életébe. Gulyás Mariettát és Márton Anitát is külön kiemelte, akik méltóan képviselik a Bereget, ahogy fogalmazott ,,akár a világ végén is,,. Szavait Baracsi Endre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnökének gratulációja követte, aki a most véget érő Zoárd-napi Sokadalmat a főszervezők egész éves munkájának csúcspontjaként értékelte, továbbá a három napos fesztivált a Bereg legszínvonalasabb rendezvényének nevezte. A köszöntés végén egy-egy csokor virággal koronázták meg az egész évet.

Munkájukat tekintve Liptákné Juhász Anikó elnyerte már az év Tourinformátora díjat is 2015-ben, melyet az országban lévő  Tourinform irodák munkatársai, valamint a Tourinform Szövetség elnökségi tagjainak szavazatai alapján ítéltek meg számára. Liptákné Juhász Anikó 1981-ben, az akkor nyíló Nyírtourist Utazási Irodában idegenforgalmi szervezőként kezdett el dolgozni, majd egy kis kitérővel több területen is kipróbálta magát. A turizmus és a kultúra területén két civil egyesületet hívott életre, 2001-ben pedig a vásárosnaményi Tourinform iroda megnyitásának feladatát vállalta fel. A megye jelenleg egyetlen egész évben nyitva tartó Tourinform irodájában annak megnyitása óta tölti be az irodavezetői posztot és látja el a városmarketing feladatokat. A vásárosnaményi Tourinform Iroda az elmúlt évek során 2015 -ben a már említett Év Tourinformátora díj aranyfokozatát, 2016-ban 4 + 1 Városmarketing díjat, 2017-ben 6 Városmarketing díjat illetve 1 gyémántdíjat hozott a Beregnek és annak szívének, Vásárosnaménynak. Négy díjat is bezsebelt már a hétvégén megrendezett  Zoárd-napi Sokadalmon, de díjat kapott az Advent Vásárosnaményban, Vásárosnamény a Bereg szíve arculat és az új imázsfilm pályázatuk is. A következő évben Vásárosnamény gyémántot kapott a Zoárd-napi Sokadalom rendezvény kategóriában, az Advent Vásárosnaményban rendezvénysorozat a belső kommunikációs megoldások között, az Advent Vásárosnaményban adománygyűjtés a kis költségvetésű kampányok kategóriában, a „Vásárosnamény a Bereg Szíve” ajándéktárgyak arculattervezés kategóriában, a Sárkányhajó Roadshow a városfejlesztési projektek kategóriában, a város hivatalos weboldala, Facebook-oldala, a Bereg Szíve plakát és sajtófal pedig a külső kommunikációs megoldások között. A legnagyobb elismerés azonban az, hogy 2017-ben a Városmarketing Nagykövete különdíjat is megyénk városa nyerte el, bizonyítva ezzel, hogy átgondolt és komplex marketingtevékenységet folytatott az elmúlt esztendőben. Vásárosnamény a Városmarketing Gyémánt Díj országos ranglistán jelenleg Budapest XIII. kerületével holtversenyben a 3. helyen állunk a tíz darab gyémánt díjjal. Nagy siker ez számukra, hiszen olyan nagyvárosokat tudhatunk magunk mögött, mint Szolnok, Szeged vagy Debrecen.

Szerkesztőségünk ezúton is gratulál Liptákné Juhász Anikónak, Gulyás Mariettának és Márton Anitának a színvonalas és színes programokért, mellyel egész évben kiemelkedően, országos szinten öregbíti a Bereg és annak szívének, Vásárosnaménynak hírnevét!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1413752352047153/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]

[slideshow_deploy id=’126769′]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük