Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei, Vezér cikkek

Egymillió értékű cigarettával bukott le egy csempész Beregsuránynál


Egymillió értékű cigarettával bukott le egy csempész Beregsuránynál

Beregsurány – Több mint 3 ezer doboz cigarettát Magyarországra juttatni duplafenekű furgonjában egy ukrán állampolgár Beregsuránynál.

A Beregsurány-Asztély határátkelő ukrán oldalán a zöld folyosón jelentkezett kilépésre egy ukrán rendszámú kishaszonjármű vezetője. Azt állította, hogy nincs elvámolnivalója. A vámosok azonban a kockázatfelmérés során úgy döntöttek, hogy benéznek a furgon üres csomagterének burkolata alá. Kiderült, hogy a járműnek dupla padlózata van. A speciálisan csempészés céljára kialakított rejtekhelyből 3320 doboz ukrán zárjegyes cigaretta került elő. A 100 ezer hrivnyára becsült cigarettát és a dupla ennyit érő gépkocsit az ukrán hatóságok elkobozták, a járművezető ellen pedig szabálysértési eljárást indítottak. Ukrajnában egyelőre még csak fontolgatják, hogy a cigarettacsempészést bűncselekménnyé nyilvánítsák.

Szabolcsonline


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük