Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Drónnal ellenőriztek a szabályszegések visszaszorítása érdekében Tiszavasváriban


Átfogó közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak Tiszavasváriban 2024. január 26-án a rendőrök a polgárőrséggel közösen, melynek elsődleges célja a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a dinamikus menet közbeni szabálysértők, valamint az ittas, vagy bódult állapotú, a gyorshajtó, és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt.

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt kiemelt figyelmet fordítottak a kijelölt gyalogos átkelőhelyek ellenőrzésére, valamint drónt is bevetettek, melynek segítségével a levegőből is figyelték a közlekedőket, annak érdekében, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik haladás közben figyelmen kívül hagyják a közúti közlekedés szabályait.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet.

…hogy mindenki hazaérjen!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük