Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Gergelyiugornya, Regionális hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Vitka

Diákolimpia – Gergelyiugornyai diadal Vitka és Csaroda hármas csatájában


Diákolimpia - Gergelyiugornyai diadal Vitka és Csaroda hármas csatájában
Vásárosnamény – Újra neves megyei sporteseménynek adott otthont a Bereg szíve, Vásárosnamény. A Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI Műfüves pályáján került ugyanis lebonyolításra a Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület valamint a Vásárosnamény és térsége Diák Sport Bizottság szervezésében a Kis iskolák sportversenye. A három beregi csapattal lebonyolításra kerülő labdarúgó tornán a Csarodai Herman Ottó Általános Iskola mellett, a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI Petőfi Sándor- és Kölcsey Ferenc Tagintézménye vett rész. A küzdelmes és gólgazdag mérkőzések sorát végül a vitkai és csarodai általános iskola előtt a Hornyák Mihály által dirigált gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézmény nyerte.

Eredmények:

Gergelyiugornya – Vitka 1 – 1 (büntetőkkel: 1 – 0)

elvalaszto 2

Vitka – Csaroda 0 – 9

elvalaszto 2

Gergelyiugornya – Csaroda 6 – 1

elvalaszto 2Kis iskolák sportversenye diakolimpia vasarosnameny (16)
A mérkőzések után ünnepélyes eredményhirdetés vette kezdetét, ahol a az érmeket és az elismerő okleveleket a  Vásárosnamény és térsége Diák Sport Bizottság elnöke, Kazamár László adott át a gyerekeknek.

I. helyezettKis iskolák sportversenye diakolimpia vasarosnameny (20)

II. helyezettKis iskolák sportversenye diakolimpia vasarosnameny (19)

III. helyezettKis iskolák sportversenye diakolimpia vasarosnameny (18)

[slideshow_deploy id=’136330′]

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük