Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi sziréna, Ilk, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Családi ház tetejére hasadt rá fűzfa ága Ilken


Illusztráció

Illusztráció

Lakóház mellett lévő melléképület égett Magyon, a Jókai utcában szerda délelőtt. A tűzesethez a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, a tüzet gyorssugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el. A tűz a lakóingatlanra nem terjedt át.

Ibrányban családi ház konyhájában csaptak fel a lángok szerda délután. Az ingatlanban berendezési tárgyak égtek, a tüzet az ibrányi önkormányzati tűzoltók fékezték meg, egy vízsugárral.

Ilken családi ház tetejére hasadt rá fűzfa ága. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő Nyíregyházán, a Sólyom utcában szerdán délben. A lakásban és a fürdőszobában elhelyezett gázkazán mellett a nyíregyházi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyet igazolták a mérgező gáz jelenlétét. A beavatkozók átszellőztették az ingatlant és értesítették a gázszolgáltatót.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság