40 eve varos vasarosnameny
Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés
Vásárosnamény – A Bereg szívének, Vásárosnaménynak ifjúsági labdarúgó csapata két vereség után Tiszavasvári csapatának otthonába látogatott a Kelet Takarék megye I. osztályának U19-es korosztályának harmadik fordulójában. A sikerre éhes beregi együttes esélyeshez méltóan kezdte a mérkőzést, ahol egy percig sem forgott veszélyben a három pont mibenléte. Taktikus, fegyelmezett játékával, illetve Bukta Dávid duplájával és Kóróczki János mesterhármasának hozzájárulásával végül 9-2-es kiütéses győzelemmel szerezte meg első győzelmét a csapat.


Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?