Brúnó

BRÚNÓ:
Közepes termetű, marmagassága 61 cm, 2011-es születésű, hím kutya. Kutyákkal nem barátságos, az emberek felé viszont alázatosan közeledik. A bezártságot nagyon rosszul viseli, pórázon szépen sétál.

S.O.S befogadóra van szüksége!!! Brúnó nem bírja tovább a bezártságot!!!
Nagyon ritkán van rá idő a menhelyen, hogy a mozgásigényét kielégítsük. Szörnyű, amin nap, mint nap keresztül megy ez a kutya, van, hogy neki szalad a kennel rácsainak, tépné szét a kennelt, a kennel szomszédait nem bírja elviselni! Többnyire hétvégén tudjuk kellő képen megsétáltatni… ez iszonyúan kevés számára.
Nagyon szeretetre méltó kutya, pórázon felveszi a sétáltató tempóját, nem húz, nem szalad, mindazok ellenére, hogy teljesen ki van készülve. A kutyatársai közelségét, sajnos nem tűri, most… de egy hozzá értő ember biztosan tudna korrigálni ezen!
KÖNYÖRGÜNK, VALAKI SEGÍTSEN RAJTA!!!
Elérhetőségünk: 06-20/444-7236
Így néz ki Brúnó kennelje :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=758014327571734&set=p.758014327571734&type=1&theater
Video:
https://www.facebook.com/photo.php?v=511540602247409&set=vb.219165338123305&type=2&theater

Előzmények: Az ő története is érdekes. Több emberen keresztül, többünket megkerülve hozták be hozzánk. ÁLLÍTÓLAG Gemzsén kóborolt már ki tudja mióta, több xy ember udvarán élt már stb… Az évek alatt már megtanultuk, mi a gyanús és mi az igaz! Nem bírjuk tovább a pofátlan gazdák viselkedését. Gemzsei jóérzésű lakosok! A bejelentéseket névtelenül kezeljük, kérjük bárki, aki felismeri a kutyát, tud a gazdájáról, az szóljon, jelentkezzen! Segítsétek a munkánkat!
Mi azért elneveztük Brúnónak, persze nem hallgat rá, hisz van saját neve, amit az embertelen gazdája adott neki.

Er braucht dringend eine Pflegestelle! Bruno hält es nicht mehr „hinter Gittern“ aus! Wir haben sehr selten Zeit um seinen Bewegungsdrang gerecht zu werden. Es ist grausam, was dieser Hund tagtäglich durchmacht! Er rennt gegen die Kennelwand, seine Nachbarn kann er nicht ausstehen. Meistens am Wochenende können wir mit ihm spazieren gehen… das ist aber viel zu wenig für ihn.
Sonst ist er ein liebevoller, mittelgrosser Hund, der an der Leine unser Tempo annimmt, er rennt und zieht nicht.
Mit anderen Hunden ist er überhaupt nicht verträglich, jetzt… wir sind aber sicher: jemand, der sich mit Hunden auskennt, würde ihn ändern können!
Wir flehen Euch an, hilft ihm!

Vélemény, hozzászólás?