Közzétette - Kategória - Bulvár

Bruce Willis lánya meztelenül gitározik


Scout Willis

Csak egy szál gitár takarja Bruce Willis és Demi Moore középső lánya, a 24 éves Scout Willis pucér testét. Az ezt ábrázoló videót a sztárcsemete Instagramjára töltötte fel, egy hosszabb verzió pedig Tumblrjén látható.

A szóban forgó felvételen Willis lány teljesen csupaszon, egy különleges gitárral látható, a kétperces jelenet nagy részében csak álltól lefelé. És egyébként nagyon szépen énekel.

A Tumblr-bejegyzés tanúsága szerint azért is született a videó, mert Scout még sosem filmezte le magát éneklés közben. AzInstagramra viszont a lerövidített produkció egy „Look, no nipples” („nézd csak, nincsenek mellbimbók”) megjegyzéssel került ki.Korábban Scout Willis azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy félmeztelen képeket készített magáról New York utcáin, az ellen tiltakozva, hogy az Instagram szabályzata szerint letiltják a felhasználók olyan képeit, amin félmeztelen nő, azaz női mellbimbó látható.Miley Cyrus vezetésével annak idején kampány is indult a tűrhetetlen jelenség ellen #FreeTheNipple („szabadítsd fel a mellbimbót!”) névvel. Scout meztelenül gitározós akciója pedig szintén könnyen lehet, hogy ennek a tiltakozásnak a része, mivel a sztárcsemete Instagramján a videót megelőző bejegyzés egy arról szóló kép, hogy az Instagram értesíti: eltávolították az egyik posztját, mert az nem felelt meg a felhasználói szabályzatnak.

tvgo.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük