40 eve varos vasarosnameny

Austria Juice-Vásárosnamény SE - Sényő Carnifex U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Vásárosnamény – Kilábalt a gödörből a Bereg szívének, Vásárosnaménynak a megye legjobbjai között szereplő utánpótlás csapata az Austria Juice-Vásárosnamény SE U19-es szaoksztálya. A 20. fordulóból elhalasztott Sényő Carnifex elleni rangadón a Beregiek szervezett és taktikus játékukkal egy percig sem adtak kétséget a felől, hogy otthon tartják az értékes, a bajnokság végső kimenetelében is fontos pontokat. A hat gólos mérkőzésen így, a beregi ifjak megérdemelt győzelmükkel felléptek a dobogó második fokára.

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja Sényő csapata ellen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Asutria Juice-Vasarosnameny SE - Senyo catnifex SE u19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Asutria Juice-Vasarosnameny SE - Senyo catnifex SE u19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?