Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Bombagólokkal és bajnok ifista győztes találatával zárta szezonját a Vásárosnamény SE

Vasarosnameny - balkanyi se

Vásárosnamény – A mérkőzés kezdetén Filep Sándor, a Vásárosnamény SE elnöke köszöntötte a bajnokcsapatot, majd az egyesület vezetősége nevében reagált azon alaptalan pletykákra mi szerint a csapat és annak vezetősége, bármelyik mérkőzés eladta volna, segítve ezzel más csapatokat. Az elnöki köszöntőt követően az ifjúsági csapat bevonult a pályára, megköszönve a szurkolók lelkes, egész éves biztatását. A bajnokcsapat köszöntését követően egy izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzést láthatott a népes számú publikum, ahol agresszív, gólra törő játékának köszönhetően már a negyedik percben megszerezték a vezetést a vendégek. Az előnyüket kettőre növelő Balkányiak már zsebükben érezhették a győzelmet, de Bancsi Gábor klasszis szabadrúgása életben tartotta a naményi reményeket. A második játékrész elején Illés Péter, azaz a ,,Beregi Messi,, bombagóljának köszönhetően visszajött a mérkőzésbe a hazai csapat. Az izgalmas és változatos második játékrészben, több szemet kápráztató helyzetet is kidolgoztak a csapatok, de gólra váltaniuk, azt nem sikerült. A három pont sorát végül az utolsó percekben játékra jelentkező, immár bajnok Berec Gábor találata döntötte el győzelemmel, a hatodik helyen zárva ezzel az ide szezont.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”134″]

Edzői nyilatkozatok:

Dudás Zoltán: – Először is szeretnénk gratulálni az ifjúsági csapatunknak a bajnokság megnyeréséhez! Változatos, jó iramú mérkőzésen az újonc Berecz Gábor utolsó pillanatokban szerzett góljával győztünk, ehhez külön gratulálok neki! Jól játszó ellenfelet győztünk le.

Mirgai László: – Minden dicséretet megérdemel csikócsapatom, nagyon jól játszott. Kettő nullnál megvoltak a meccslabdáink, hogy eldöntsük a meccset, még úgy is, hogy a kapusom is a mezőnyben játszott. Úgy gondolom, a végén egy téves bírói ítélet miatt jutott szögletrúgáshoz a hazai csapat, majd megint egy figyelmetlenség miatt a hosszabbításban kikaptunk. Gratulálok a Naménynak, de az én csapatomnak is, hogy ilyen közönségszórakoztató mérkőzést produkált.

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny se - balkányi se bajnoki labdarugo merkozés (2)Vasarosnameny se - balkányi se bajnoki labdarugo merkozés (1)

A forduló további eredményei:Vasarosnameny se - balkányi se bajnoki labdarugo merkozés (3)

A bajnokság végeredménye:Vasarosnameny se - balkányi se bajnoki labdarugo merkozés (4)

Vélemény, hozzászólás?