Biztonságosabb gyermekkor Mátészalkán

40 eve varos vasarosnameny

Biztonságosabb gyermekkor Mátészalkán

Mátészalka – A veszélyeztetettség megelőzése érdekében rendeztek konferenciát Mátészalkán. A Mátészalkai Rendőrkapitányság a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával közösen tartott konferenciát „Nevelőszülőkkel a biztonságosabb gyermekkor érdekében” – címmel február 13-án Mátészalkán. A konferencia célja a partnerségi kapcsolat kiépítése volt, egy képzeletbeli híd a segítők és a segítségre szorulók között.

A rendezvényen a rendőrség munkatársai mellett nevelőszülők, gyermek- és ifjúságvédelmi felelősök, valamit esetmenedzserek vettek részt. Az előadások központjában a család szerepe, a serdülőkori problémák, a kialakuló konfliktusok kezelése, a veszélyeztetettség megelőzése állt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!