Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Felső-Szabolcs hírei, Katasztrófavédelmi hírek, Nyíregyháza, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Rétköz hírei, Rétközi sziréna, Szabolcs hírei, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei, Szabolcsi sziréna, Szatmár hírei, Szatmári szíréna

Beszámolt munkájáról a rendőrség és a katasztrófavédelem

Beszámolt munkájáról a rendőrség és a katasztrófavédelem

Fotó: police.hu

Beszámolt a rendőrség tavalyi munkájáról a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei szervezet vezetője a csütörtöki közgyűlésen. Farkas József r. dandártábornok kiemelte, hogy a lakosság biztonságérzetére leginkább kiható bűncselekmények tekintetében évek óta csökkenő tendencia figyelhető meg a megyében; nyomozáseredményesség és kármegtérülés terén pedig a főkapitányság 2015-ben országosan a legeredményesebb volt. A képviselők köszönetüket fejezték ki a megye rendőri állományának.
Elismerték a katasztrófavédők munkáját is. Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató elmondta, hogy az elmúlt esztendő csendes, nyugodt év volt, hiszen kiemelkedő káresemények nem voltak megyénkben, így nagyobb hangsúlyt fordított az igazgatóság a megelőző munkára, valamint erősítette kapcsolatát az önkéntesekkel.

Vélemény, hozzászólás?