Közzétette - Kategória - Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

Besurrant, a tulaj tetten érte, őrizetbe vették


A fotó illusztráció
Fotó: boldoguljzugloban.blog.hu/

Rendőrségi összefoglaló.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. április 17-én Tiszavasváriban elfogtak egy 22 éves helyi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 39 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. április 16-án betört egy kemecsei lakatlan házba, hogy onnan értéktárgyakat tulajdonítson el. A gyanúsított az ingatlanról kézi szerszámokat, fém alkatrészeket és réz hosszabbító kábelt akart elvinni, de cselekménye közben az éppen arra járó tulajdonos megzavarta. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre érkeztek, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrőrsre előállított férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság