Béres-ösztöndíjas kollégisták Záhonyban

40 eve varos vasarosnameny

beres-osztondijasok

Záhony – Egy évtizede alapított ösztöndíj-rendszert a tehetséges diákok támogatására a záhonyi Dr. Béres József Kollégiumban a fővárosi székhelyű Béres Alapítvány a Teljes Életért elnevezésű non-profit szervezet.

Ennek keretében tanévenként minden kollégiumi évfolyam legeredményesebb tanulója havi ösztöndíjban részesül, a tanév végén pedig Béres-díjjal jutalmazzák a legkiválóbb új kollégistát. Erre a tanévre kiemelkedő tanulmányi eredménye és példás közösségi tevékenysége alapján a II-V. évfolyamban Bökönyi Richárd (Demecser), Dajka Dalma (Petneháza), Nagy Renáta (Tiszakerecseny), Misák Erika (Csongor, Kárpátalja) és Drágár Henrietta (Ófehértó) érdemelte ki a rangos elismerést. Az ösztöndíj mellé míves emléklapot és a névadót bemutató, a szerző, Béres Klára által névre szólóan dedikált Cseppben az élet című életrajzi riportkötetet is átvehették a kollégista diákok.

Kép: A záhonyi kollégium idei Béres-ösztöndíjas diákjai

Kép-szöveg: Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?