Közzétette - Kategória - Vásárosnamény DSE, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Beregi sikerek a Vásárosnamény DSE utánpótlás csapatával az U17-es Futsal bajnokság rájátszásában

Beregi sikerek a Vásárosnamény DSE utánpótlás csapatával az U17-es Futsal bajnokság rájátszásában (1)

Vásárosnamény – Több sportág és számos szakosztály szállított már beregi sportsikereket a Bereg szívébe, Vásárosnaményba az elmúlt évek során, legyen az labdarúgás, úszás, kézilabda vagy éppen judo. A sportteljesítmények sorát ezúttal a Vásárosnamény Diák Sport Egyesületének U17-es, futsal utánpótlás alakulata gazdagította Újfehértón. Az egyesület idén először vitézkedett Majoros Imre vezetésével a Megyei U17-es Futsal bajnokságban, ahol bejutva a rájátszásba, neves sportiskolák ellen, mint Mátészalka és Csenger ellen vívta meg hősies csatáját. Az ötödik és nyolcadik helyért zajló küzdelmek során két vereséggel és egy kiütéses győzelemmel abszolválta a csatát. Így végül az előkelő hatodik helyen abszolválva a bajnokságot.

Mérkőzések:Beregi sikerek a Vásárosnamény DSE utánpótlás csapatával az U17-es Futsal bajnokság rájátszásában (2)

Megyei futsal rajatszas ujfaherto (2)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (1)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (4)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (3)

Beregi sikerek a Vásárosnamény DSE utánpótlás csapatával az U17-es Futsal bajnokság rájátszásában (3)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (5)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (7)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (6)
Beregi sikerek a Vásárosnamény DSE utánpótlás csapatával az U17-es Futsal bajnokság rájátszásában (4)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (8)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (10)Megyei futsal rajatszas ujfaherto (9)

Vélemény, hozzászólás?