40 eve varos vasarosnameny

vlcsnap-2018-10-15-17h59m20s458

Vásárosnamény – Újabb rangadó várt a tabellán előkelő helyen álló Austria Juice Vásárosnamény SE csapatára, akik a Kelet Takarék Megyei I. osztály 10. fordulójában Csenger csapatához látogattak. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, akik már az első félidőben próbálták döntésre vinni a mérkőzést. Az első játékrészt végig uralva, meg is szerezték az áhított vezetést. A második félidőben a Beregiek magukra találva próbálták kivívni az egyenlítést, mely Berec Gábor bombagóljával megfelelő mederben is terelődött. A kinyíló Naményiak azonban ezzel lehetőséget biztosítottak a hazaiak kontratámadásainak, melyből a mérkőzés utolsó harmadában gól is született. A második játékrészben nagy elánnal küzdő Beregiek, így pont nélkül távoztak a rangadóról.

Csenger FC - Austria Juice Vasarosnameny SE U19 labdarugó merkozes (1)Csenger FC - Austria Juice Vasarosnameny SE U19 labdarugó merkozes (4)Csenger FC - Austria Juice Vasarosnameny SE U19 labdarugó merkozes (3)Csenger FC - Austria Juice Vasarosnameny SE U19 labdarugó merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?