Ballagás: Szívmelengető pillanatok a vásárosnaményi Beregi Mesevarázs Birodalom Bölcsődében

40 eve varos vasarosnameny

ballagas a vasarosnamenyi beregi mesevarazs bolcsodebenVásárosnamény – Hagyományteremtés céljából idén is megrendezte ballagási ünnepségét a Beregi Többcélú Kistérségi Önkormányzati Társulás Kistérségi Fejlesztési Iroda Beregi Mesevarázs Birodalom Bölcsődében Vásárosnaményban.

Minden bölcsődés életében eljön az az idő, amikor elhagyja a bölcsődét és óvodába indul. Az itt eltöltött idő alatt számos élményeket szereztek a gyerekek, önállósodtak, bátrakká és magabiztosakká váltak, felkészültek az óvodai életre. Immáron hagyományként, június utolsó napjaiban elbúcsúznak az óvodába készülő gyermekek a bölcsődétől, a kisgyermeknevelőiktől és a dajka néniktől. Erre a jeles eseményre izgatottan készültek a bölcsődés gyermekek. A műsor az évközben tanult, a gyerekek által kedvelt versekből, dalokból állt össze, melyeket büszkén mutattak be szüleiknek, nagyszüleiknek, családtagjaiknak. A próbák alatt az apróságok mindig együttműködőek voltak. A gyerekek mellett a büszke szülők is nagyon várták az előadást, amely meghatotta a meghívott vendégeket. A bölcsőde munkatársai köszönik a gyerekek kitartó munkáját és a szülők részéről a támogatást. Vidám, boldog óvodás éveket kíván a bölcsőde minden dolgozója.

Bíró Eszter, szakmai vezető

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!