40 eve varos vasarosnameny

Ballagás Nagykálló[srizonfbalbum id=205]

A Nagykállói Általános Iskola végzős tanulóit a Városi Sportcsarnokban búcsúztatták június 11-én. Miután a ballagó diákok ünnepélyesen átadták az iskola zászlaját a hetedikeseknek Dubász Éva igazgatónő mondott ünnepi beszédet, míg a végzősök nevében Tóth Amina 8. c osztályos tanuló búcsúzott az intézménytől, a tanároktól és az egykori diáktársaktól. A végzősöket, a hagyomány szerint egy-egy tarisznyával és sok-sok jó tanáccsal engedték útjukra az osztályfőnökök, tanárok és az intézmény igazgatója.
A Nagykállói Általános Iskolában az idei tanévben 70 diák ballagott, akiknek három osztályban Tóth Barnabásné, Rákóné Borsy Éva és Sándorné Lelesz Klára volt az osztályfőnöke. A nyolc év alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók részére oklevelet és emlékplakettet adtak át.
A fiatalok az ajándékok és jókívánságok mellett a legfontosabbat, az intézményben megszerzett tudást vihetik magukkal, amiből a jövőjüket építhetik.

Nagykállói Általános Iskola

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?