Közzétette - Kategória - Baktalórántháza, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Baktalórántházi bukta – Előzetesben a tolvajok és a zoknis kábszer terjesztők


Rendőrség (3)
Baktalórántháza – Összesen öt baktalórántházi férfit helyezett előzetes letartóztatásba a Nyíregyházi Járásbíróság.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2015. november 5-én több rendbeli lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette J. József 30 éves és P. Vince 29 éves baktalórántházi lakosokat. A megalapozott gyanú szerint a férfiak 2015. augusztusától Baktalórántházán több lottózóba, pékségbe és üzletbe betörtek, ahonnan készpénzt, mobiltelefont, szeszesitalokat, édességet és laptopot tulajdonítottak el. A rendőrség kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványozta és a Nyíregyházi Járásbíróság 2015. november 7-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Ugyanezen a napon helyezte előzetes letartóztatásba a Nyíregyházi Járásbíróság azt a három feltételezett baktalórántházi kábítószer-terjesztőt, akiket a nyomozók 2015. november 4-én este a 41-es számú főúton fogtak el. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 31 éves B. Gusztáv, a 29 éves J. Géza és a 27 éves B. Attila Budapestről közösen vásároltak továbbértékesítés céljából kábítószert, és éppen hazafelé tartottak, amikor a rendőrök igazoltatták őket. Az intézkedés során a nyomozók összesen 111 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint a további házkutatások alkalmával egy digitális mérleget és 74,2 gramm ismeretlen növényi származékot – az elvégzett gyorsteszt eredménye szerint új pszichoaktív anyagot – találtak és foglaltak le.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük