40 eve varos vasarosnameny
Baktaloranthaza VSE - Austria Juice-Vasarosnameny SE bajnoki labdarugo merkozes
Vásárosnamény – Remek szezonkezdet után a hétvégi fordulóban szakadt meg az Austria Juice-Vásárosnamény SE több mérkőzésből álló veretlenségi sorozata. A Tiszántúli Takarék Megyei I. osztályában szereplő Vásárosnamény SE 19. fordulóban ugyanis szomszédvári rangadóra látogatott a Baktalórántházi VSE otthonába. A mérkőzés esélyesének kikiáltott Beregiek álmosan kezdték a mérkőzést, a közel sem ideális körülmények között lebonyolított mérkőzésen, ahol a jól szervezett hazaiaknak számos ziccert sikerült kidolgozniuk. A teljesítményükhöz mérten alul teljesítő Naményiak így kétgólos hátrány tudatában vonulhattak az öltözőbe. A második félidőben a vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, de csak szépíteniük sikerült. A szép sorozat megszakadt, de nincs miért szégyenkezniük a Dudás Zoltán által irányított Vásárosnaményiaknak, hiszen impozáns szezonkezdet áll így is mögöttük.


Őn szerint ki volt a Vásárosnaményiak legjobbja Baktalórántháza csapata ellen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Baktaloranthaza VSE - Austria Juice-Vasarosnameny SE bajnoki labdarugo merkozesBaktaloranthaza VSE - Austria Juice-Vasarosnameny SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (5)Baktaloranthaza VSE - Austria Juice-Vasarosnameny SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (4)Baktaloranthaza VSE - Austria Juice-Vasarosnameny SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (2)Baktaloranthaza VSE - Austria Juice-Vasarosnameny SE felnott bajnoki labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?