Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Az ország legnépszerűbb főzőműsora, a Gasztroangyal forgatott a Beregben és a Szatmárban


Az ország legnépszerűbb főzőműsora, a Gasztroangyal forgatott a Beregben és a Szatmárban

Az ország egyik legkedveltebb főzőműsora, a Gasztroangyal ezúttal az ország egyik legkeletibb csücskébe a Beregbe és a Szatmárba indult, ahol Borbás Marcsi és Takács Lajos felkutatták a legjobb szatmári alapanyagokat, ellátogattak a Bereg szívébe, Vásárosnaményba és Pusztadobosra is. Kiderül, miben különbözik a sárga-, kék- és feketelábú csirke húsa, megmutatták, hogyan lehet egyszerűen omlós csirkehúst sütni, és megnézték, hogyan kerülhet a legjobb minőségű vaj, joghurt és túrókrém minden nap a pusztadobosi óvodások tányérjára.

Mediaklikk