Az ország egyik legkedveltebb főzőműsora, a Gasztroangyal ezúttal az ország egyik legkeletibb csücskébe a Beregbe és a Szatmárba indult, ahol Borbás Marcsi és Takács Lajos felkutatták a legjobb szatmári alapanyagokat, ellátogattak a Bereg szívébe, Vásárosnaményba és Pusztadobosra is. Kiderül, miben különbözik a sárga-, kék- és feketelábú csirke húsa, megmutatták, hogyan lehet egyszerűen omlós csirkehúst sütni, és megnézték, hogyan kerülhet a legjobb minőségű vaj, joghurt és túrókrém minden nap a pusztadobosi óvodások tányérjára.
Mediaklikk
- Vásárosnaményi Krónikák
- Elsőkézből a Beregből
- Fejlesztések a Bereg szívében
- Beregi rendezvények
- Beregi krónikák
- Turisztika a Beregben
- Regionális hírek
- Megyei krónika
- Kékfény
- Sport
- Magyarország
- Érdekességek
- Beregi- Szatmári- és Nyírségi barangoló
- Látnivalók, túrautak, várak, templomok
- Összeesküvés elméletek
- Olvasóink küldték
- Olvasóink kérdezték
- Olvasóink rovata
- Látnivalók, túrautak, várak, templomok
- Szerelem, Szex és Párkapcsolat
- Beregi és magyar népszokások
- Életmód tippek és praktikák
- Kreatív és Hobbi sarok