Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Mátészalka, Regionális hírek, Rendezvények, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Az almafeldolgozóban gyakorlatoztak a Vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók


Az almafeldolgozóban gyakorlatoztak a Vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók (4)

Vásárosnamény – Szerdán közös begyakorló gyakorlaton vettek részt a vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók a beregi városban, az Austria Juice Kft. telephelyén.
A feltételezés szerint a telephely hátsó részében lévő ezerötszáz négyzetméteres, vasbeton szerkezetű raktárában keletkezett tűz, ahol egymásra rakott fa raklapok égtek, a tűz, veszélyeztette a raktárban tárolt anyagokat, felszereléseket. A helyi önkormányzati tűzoltók a felderítést követően a közműveket kizárták, majd megkezdték a tűz oltását. Az időközben kiérkező mátészalkai hivatásos tűzoltók a tűzoltás irányítását átvették, majd a csarnok másik oldaláról több oltósugarat is szereltek.

A tűzoltását befolyásoló körülmény volt a különböző éghető anyagok jelenléte, valamint  a csarnokrendszerű épület füsttel való telítődése.

[slideshow_deploy id=’100274′]

 

katasztrofavedelem.hu

Fotó: Mátészalka HTP


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük