Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Átfogó ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál


Átfogó ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál

© Fotó: police.hu

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság együttműködő partnereivel tartott átfogó ellenőrzést.

A külterületeken elkövetett jogértések, elsősorban a falopások és a jogosulatlan vadászat visszaszorítása, valamint a közúti közlekedés biztonsága érdekében szervezett ellenőrzést a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2015. december 16-án. A rendőrök mellett polgárőrök, mezőőrök és a közterület felügyelet munkatársai vettek részt az akcióban. Ellenőrizték a fakitermelést végzőket és a szállító járműveket, a közutakon kiemelt figyelmet fordítottak az esetleges ittas járművezetők, vagy a nem megfelelő műszaki állapotú járművel közlekedők kiszűrésére.

A hatóságoknak ezúttal leginkább kisebb súlyú közlekedési szabálysértések miatt kellett intézkedni. Ahol azt a jogszabályok és a körülmények lehetővé tették, a rendőrök figyelmeztetéssel éltek a szabálysértőkkel szemben. Az ellenőrzések során elfogtak egy körözés alatt álló férfit is, őt a Nyíregyházi Járásbíróságra állították elő.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük