Közzétette - Kategória - Bereg hírei, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vásárosnamény, Vásárosnamény, Kisvárda,Záhony, Mátészalka, Fehérgyarmat, Csenger hírei, Vezér cikkek

FACEBOOK OLDAL

TWITTER BEJEGYZÉSEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

INSTAGRAM KÉPEK

FACEBOOK VIDEÓK

Átfogó ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál

Átfogó ellenőrzést tartottak Vásárosnaménynál

© Fotó: police.hu

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság együttműködő partnereivel tartott átfogó ellenőrzést.

A külterületeken elkövetett jogértések, elsősorban a falopások és a jogosulatlan vadászat visszaszorítása, valamint a közúti közlekedés biztonsága érdekében szervezett ellenőrzést a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 2015. december 16-án. A rendőrök mellett polgárőrök, mezőőrök és a közterület felügyelet munkatársai vettek részt az akcióban. Ellenőrizték a fakitermelést végzőket és a szállító járműveket, a közutakon kiemelt figyelmet fordítottak az esetleges ittas járművezetők, vagy a nem megfelelő műszaki állapotú járművel közlekedők kiszűrésére.

A hatóságoknak ezúttal leginkább kisebb súlyú közlekedési szabálysértések miatt kellett intézkedni. Ahol azt a jogszabályok és a körülmények lehetővé tették, a rendőrök figyelmeztetéssel éltek a szabálysértőkkel szemben. Az ellenőrzések során elfogtak egy körözés alatt álló férfit is, őt a Nyíregyházi Járásbíróságra állították elő.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Vélemény, hozzászólás?