segedmotor

A kezdeményezés célja, hogy a 14. életévet betöltött megyei diákok díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzenek. A programban nyolcadikos diákok – megyénkben ezúttal 50-en – a tantervi órakereten kívül sajátítják el először az elméleti, majd a gyakorlati ismereteket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának szakmai és anyagi támogatásával indult programban Nyíregyháza, Tiszavasvári, Kisvárda egy-egy általános iskolájának tanulói vesznek részt.

A kisvárdai Szent László Általános Iskolában a szülői értekezlettel egyben megtartott „tanévnyitón” Szikszai Tihamér rendőr alezredes, a megyei baleset-megelőzési bizottság titkára elmondta: a tanfolyamot sikeresen teljesítők „AM” kategóriás vezetői engedély tulajdonosai lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?