40 eve varos vasarosnameny

Vitka-berencs bajnoki labdarugo merkozes (12)

Vitka – Hamisítatlan alsóházi rangadó várta a Bereg szívének, Vásárosnaménynak Megyei III. osztályában vitézkedő Vitka SE labdarúgó csapatát. A mérkőzést végig kontroll alatt tartó hazaiak hamar feltörve a Beregiek e napon szellős védelmét már az első félidőben öt gólos előny tudatában vonulhatott az öltözőbe. A második félidőben bár mindent megpróbált a Vitka az eredmény kozmetikázása érdekében, de csak szépítésig jutott. A mérkőzést végül ilyen arányban is megérdemelten nyerte a hazai gárda, értékes három pontott szerezve ezzel.Zsurk - Vitka SE bajnoki labdarugo merkeozes (1)

Zsurk - Vitka SE bajnoki labdarugo merkeozes (4)Zsurk - Vitka SE bajnoki labdarugo merkeozes (3)Zsurk - Vitka SE bajnoki labdarugo merkeozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?