Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna

Áll a forgalom a lónyai határátkelőn – erre kerüljön! (Frissítve)


Ukrán oldalon fennálló áramszünet miatt szünetel a határforgalom a lónyai közúti határátkelőhelyen 2022. augusztus 23-án 8 órától.

Felhívjuk az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy az átkelésre a várakozás elkerülése érdekében válasszák a barabási vagy a beregsurányi közúti határátkelőhelyek valamelyikét.

A külföldre utazóknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Frissítve

Ukrán oldalon fennálló áramszünet miatt szünetelt a határforgalom a lónyai közúti határátkelőhelyen 2022. augusztus 23-án 8 órától. A szakemberek a hibát kijavították, a határátkelőhelyen a forgalom 2022. augusztus 23-án 11 óra 30 perctől ismét zavartalanul haladhat.

A külföldre utazóknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság