Közzétette - Kategória - Baleset és bűnügyi hírek Vásárosnamény, Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

A vásárosnaményi rendőrök az állampolgárok segítségét kéri


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15070/691/2019. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytat büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető egy fehér színű Opel típusú személygépkocsival közlekedett a 41-es számú főúton Vásárosnamény irányából Nyíregyháza irányába 2019. szeptember 1-jén 11 óra 52 perc körül. A személygépkocsi vezetője a 41-es számú főút 39-40 kilométerszelvény között lévő vasúti átjáróba a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott, és a lezárt állapotban lévő vasúti félsorompót letörte, majd tovább közlekedett Nyíregyháza irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik az esetre vonatkozóan információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.