A vásárosnaményi kórháznak adományoztak a helyi rendőrök

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság személyi állománya is csatlakozott a Város Önkormányzata által meghirdetett „Advent Vásárosnaményban” programsorozathoz, amelynek keretén belül idén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Vásárosnaményi tagkórházának Gyerekosztálya részére szerveztek adománygyűjtést.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság dolgozói összefogtak a nemes cél érdekében és az összegyűjtött pénzösszegből két televíziót vásároltak a kis betegeknek. Az adományt Tóth Attila r. alezredes kapitányságvezető és Koszta Mónika c. r. őrnagy kiemelt főelőadó adták át a gyerekosztály vezetőjének, dr. Román Aida főorvos asszonynak 2018. december 3-án.

Az ajándékkal a rendőrök szeretnék a gyerekek mielőbbi gyógyulását segíteni, kórházi tartózkodásuk körülményeit szebbé és kellemesebbé tenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?