Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

A megállíthatatlan Vásárosnamény – Balkányt is a földbe döngölte a beregi csodacsapat


This image has an empty alt attribute; its file name is Vasarosnameny-SE-Balkanyi-SE-labdarugo-merkozes.jpgVásárosnamény – Újabb magabiztos győzelmen van túl, a Bereg legnépszerűbb csapata az Austria Juice-Vásárosnamény SE. A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 10. fordulójában, a beregi alakulat Balkány csapatát látta vendégól a Vásárosnaményi Sportpályán.  A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, de erőfeszítéseik csupán szögleteket értek. A félidő idusán aztán a naményi alakulat fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását, melynek következtében az öltözőbe vonulást megelőzően, kiszakadt a az elmúlt fordulókból jól ismert beregi gólzsák. A második félidő is hazai fölényben telt, ahol számos helyzet került kialakításra, de kihasználni csak egyet sikerült. A lefújást követően így ismét magabiztos sikert aratott, az eddig megállíthatatlan Vásárosnamény.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”143″]

Edzői nyilatkozatok:

Madalina György: – Most meg kell csípjem magam, hogy egyáltalán elhiggyem ezt a nagyszerű sorozatot! Az első húsz percben jól játszott a Balkány, fölénye szerencsére szögletekben mutatkozott meg. A folytatásban négy remek gólt szereztünk, amivel megérdemelten győztünk,

Belényesi Miklós: – Egész héten készültünk a naményiak kontrajátékára, tudtuk, hogy a megye egy leggyorsabb támadói náluk vannak. Duplán figyeltünk rájuk, ezért duplán jár a gratuláció, hogy így is megnyerték a meccset.

A mérkőzés statisztikája:

A forduló további eredményei:

A bajnokság állása: