Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Felső-Szabolcs hírei, Felső-Szabolcsi sziréna, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Országos sziréna, Regionális hírek, Rétköz hírei, Rétközi sziréna, Szabolcs hírei, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szabolcsi sziréna, Szatmár hírei, Szatmári szíréna

A lakosság segítségét kéri a rendőrség


Más bankkártyájával vett fel pénzt

Hátizsákjából lopták el egy férfi pénztárcáját Nyíregyházán, a Sóstói úton 2016. július 22-én. A tárcában talált hitelkártyával egy ismeretlen több alkalommal jogosulatlanul vett fel pénzt egy belvárosi bankautomatánál.

A 15010/4052/2016. bűnügyi számon nyomozást folytató Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri az automata képein látható férfit, jelentkezzen személyesen, hívja a (06-42) 524-600 telefonszámot, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét! Írhat a szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu e-mail címre, vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is tehet bejelentést.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük