Közzétette - Kategória - Barabás, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei, Szatmár hírei, Szatmári szíréna

A beregsurányi és a barabási határon 30-60 perc várakozási időre kell számolni


Barabás - Beregsurány - Lónya - Határátkelőhely információk

Beregsurány közúti határátkelőhelyen a be- és kilépő irányban a hétvégén 30-60 perc várakozással számolunk. Barabás közúti határátkelőhelyen belépő irányban 15-30 perc várakozás kialakulásával lehet számolni a hétvégén.

Záhony közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban várakozással kell számolni, főként péntek déltől hétfő hajnalig, amely a 60-180 percet is elérheti a belépő irányban. Szintén várakozás kialakulásával lehet számolni a személyforgalomban belépő irányban a jövő héten szerda estétől, melynek mértéke akár 60-180 perc is lehet.

Záhony közúti határátkelőhelyen a teherforgalomban forgalomtorlódás várható be és kilépő irányban, melynek mértéke akár 60-180 perc is lehet.

Csengersima közúti határátkelőhelyen bármely napszakban kialakulhat 30-60 perc várakozás elsősorban a hazatérő és visszautazó, román vendégmunkások csoportos utazása miatt.

A személyforgalomban közlekedőknek napközben alternatív útvonalként a 08.00-16.00 óra között nyitvatartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánljuk. A határátkelőhelyen a nyitást követően és a zárást megelőzően várakozás kialakulásával lehet számolni, melynek mértéke elérheti a 30 percet.

ORFK Kommunikációs Szolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük