Közzétette - Kategória - Barabás, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi határrendészeti hírek, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Felső-Szabolcs hírei, Felső-Szabolcsi sziréna, Határrendészeti hírek, Lónya, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szatmár hírei, Szatmári szíréna, Vezér cikkek

30perc várakozási idő várható a hétvégén a beregsurányi-, barabási- és lónyai határátkelőhelyeken


Barabás - Beregsurány - Lónya - Határátkelőhely információk

Barabás (zárás 19 óra), Lónya (zárás 18 óra) közúti határátkelőhelyen a nap bármely időszakában kialakulhat várakozás, amelynek mértéke elsősorban az átkelőhely zárását megelőző időszakban ki- és belépő irányban is elérheti vagy meghaladhatja a 30 percet. A várakozások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy kilépő forgalom esetén a zárást megelőző 30. perctől a Lónya közúti határátkelőhely helyett válasszák a Barabás közúti határátkelőhelyet. Javasoljuk továbbá, hogy a zárást megelőző 30. perctől a Barabás közúti határátkelőhely helyett válasszák az állandó nyitva tartású Beregsurány közúti határátkelőhelyet.

A 2018. március 29. és 2018. április 2. közötti hosszú hétvégén jellemzően az alábbi, a közúti közlekedést befolyásoló körülményekkel találkozhatnak a közúti forgalomban résztvevők.

Záhony közúti határátkelőhelyen, jellemzően a dinamikusan megnövekedő személyforgalom miatt alakulhat ki a hétvégén és a jövőhéten szerdán ki- és belépő irányban egyaránt 30-90 perc várakozás. A teherforgalom tekintetében a várakozás kilépő irányban elérheti, illetve meghaladhatja a 60-120 percet.

Tiszabecs és Beregsurány közúti határátkelőhelyen a személyforgalom tekintetében pénteken és szombaton, illetve jövőhéten kedden és szerdán kilépő és belépő irányban 60 perc várakozás kialakulásával lehet számolni.

Vállaj közúti határátkelőhelyen forgalomnövekedéssel számolhatunk a személyforgalomban a kilépő irányban március 29-én, csütörtökön déltől estig, amely során akár 30-60 perces várakozás is kialakulhat. A személyforgalomban erőteljesebb határforgalommal számolhatunk pénteken, szombaton és vasárnap napközben is, főként kora reggeltől délig és késő délutántól estig. Hétfőn, április 2-án déltől késő estig a belépő irányban lehet esetenként 30-60 perces várakozás.

Csengersima közúti határátkelőhelyen a kilépő irányban március 29-én, csütörtökön déltől estig alakulhat ki jelentősebb forgalom, amely során akár 30-60 perces várakozás is előfordulhat. A hétvégén a reggeli-délelőtti időszakban belépő irányban 30 perc, a kora délutáni, kora esti órákban pedig kilépő irányban szintén 30 perc várakozás kialakulásával számolunk a szakaszosan megnövekvő utasforgalom miatt. Szintén forgalomnövekedéssel számolhatunk a személyforgalomban kilépő irányban március 29-én, csütörtökön déltől estig, amely során akár 30-60 perces várakozás is kialakulhat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük