Közzétette - Kategória - Barabás, Beregi határrendészeti hírek, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Csengersima, Határrendészeti hírek, Lónya, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vezér cikkek

30-60 perc várakozási idő várható a hétvégén a beregsurányi-, barabási- és lónyai határátkelőhelyeken


Barabás - Beregsurány - Lónya - Határátkelőhely információk

Beregsurány közúti határátkelőhelyen a személyforgalom tekintetében a pénteken és szombaton, illetve jövő héten kedden és szerdán a kilépő irányban 60, a belépő irányban 60 perc várakozás kialakulásával lehet számolni.

Barabás (zárás 19 órakor), Lónya (zárás 16 órakor) közúti határátkelőhelyen a nap bármely időszakában kialakulhat várakozás, amelynek mértéke elsősorban az átkelőhely zárását megelőző időszakban ki- és belépő irányban is elérheti vagy meghaladhatja a 30 percet. A várakozások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy kilépő forgalom esetén a zárást megelőző 30. perctől a Lónya közúti határátkelőhely helyett válasszák a Barabás közúti határátkelőhelyet. Javasoljuk továbbá, hogy a zárást megelőző 30. perctől a Barabás közúti határátkelőhely helyett válasszák az állandó nyitva tartású Beregsurány közúti határátkelőhelyet.

Záhony közúti határátkelőhelyen, jellemzően a dinamikusan megnövekedő személyforgalom miatt alakulhat ki a hétvégén és a jövő héten szerdán ki- és belépő irányban egyaránt 30-60 perc várakozás. A teherforgalom tekintetében a várakozás kilépő irányban elérheti, illetve meghaladhatja a 60-120 percet.

Vállaj közúti határátkelőhelyen pénteken kilépő irányban hétvégén mindkét irányban számolhatunk akár 30 perc várakozással.

Csengersima Közúti határátkelőhelyen pénteken kilépő irányban akár 30-60 perc várakozás is kialakulhat a személyforgalomban. A hétvégén a reggeli-délelőtti időszakban belépő irányban 30 perc, a kora délutáni, kora esti órákban pedig kilépő irányban szintén 30 perc várakozás kialakulásával számolunk a szakaszosan megnövekvő utasforgalom miatt.

ORFK Kommunikációs Szolgálat