Közzétette - Kategória - Barabás, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi határrendészeti hírek, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Határrendészeti hírek, Lónya, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szatmári szíréna, Vezér cikkek

30 – 120 perc várakozási idő várható Beregsurányban, Barabásban és Lónyán a hétvégén


Illusztráció

Illusztráció

Beregsurány közúti határátkelőhelyen a személyforgalom tekintetében belépő irányban a hét minden napján már a hajnali óráktól számolhatnak az utasok 30-120 perc várakozással, ezért javasoljuk a folyamatos nyitvatartással működő Tiszabecs-, illetve a korlátozott nyitvatartással (07-19) üzemelő Barabás Közúti Határátkelőhely igénybevételét. Kilépő irányban az időszakosan megnövekvő forgalom miatt elsősorban a délutáni időszakban 15-60 perc várakozás kialakulhat.

Barabás (zárás 19 óra), Lónya (zárás 18 óra) közúti határátkelőhelyen a nap bármely időszakában kialakulhat 15-60 perces várakozás, amelynek mértéke elsősorban az átkelőhely zárását megelőző időszakban ki- és belépő irányban is meghaladhatja a 30 percet.

Vállaj közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban a kilépő irányban pénteken déltől estig 30-60 perces várakozás is kialakulhat. A hétvégén a reggeli-délelőtti időszakban és vasárnap délután a belépő irányban 30-120 perc várakozásra lehet számítani. Kilépő irányban a hétvégén a kora délutáni, kora esti órákban pedig 30-60 perc várakozás kialakulásával számolunk. A szakaszosan megnövekvő utasforgalom miatt a jövő héten belépő irányban bármely napszakban kialakulhat 30-45 perc várakozás.

Csengersima közúti határátkelőhelyen a kilépő irányban pénteken déltől estig alakulhat ki jelentősebb forgalom, amely során akár 30-60 perces várakozás is előfordulhat. A hétvégén a reggeli-délelőtti időszakban belépő irányban 30-60 perc, a kora délutáni, kora esti órákban pedig kilépő irányban szintén 30-60 perc várakozás kialakulásával számolunk a szakaszosan megnövekvő utasforgalom miatt. A teherforgalomban a hajnali és a kora délelőtti órákban alakulhat ki 30-120 perc várakozás elsősorban belépő irányban. A jövő héten belépő irányban bármely napszakban kialakulhat 30-60 perc várakozás.

Záhony közúti határátkelőhelyen a belépő irányban a hét minden napján, elsősorban a kora reggeli, délelőtti időszakban számolhatnak az utazók 30-120 perc várakozással. A hétvégén péntek délutántól vasárnap estig, és a jövő héten szerdán kilépő irányban is kialakulhat 30-180 perc várakozás. A teherforgalom tekintetében a várakozás kilépő irányban elérheti, illetve meghaladhatja a 60-120 percet.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük