Közzétette - Kategória - Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

29 rúgott gól – Folytatta félelmetes, gólzáporos menetelését a Vásárosnamény SE


Vásárosnamény – Folytatta gólzáporos menetelését a Vásárosnamény SE felnőtt csapata, akik a Tiszántúli Takarék Megyei I. osztály 9. fordulójában, Nyírmeggyes csapatához látogattak vendégjátékra. A mérkőzést egészét uraló Beregiek, már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, hiszen négy gólos előny tudatában vonulhattak az öltözőbe. A második játékrészben ugyan ellaposodott a játék, de így is kétszer köszöntek be a hazaiak hálójába. A lefújást követően, így magabiztos naményi siker született, folytatva ezzel remek sorozatukat, hiszen hat mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatuk során huszonkilencszer köszöntek be az ellenfelek hálójába.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”142″]

Edzői nyilatkozatok:

Körmös Miklós: – A mai mérkőzésen két kapussal játszottunk, mégis kikaptunk – igaz, egyikük a mezőnyben szerepelt. Gratulálok a Naménynak, ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

Madalina György: – Ellenfelünkön mindkét félidőn látszott, hogy sok gonddal küzd. Az első játékrészben eldöntöttük a mérkőzést, jól játszottunk, a másodikban ellaposodott a játék, de a lényeg a három pont begyűjtése volt.

A mérkőzés statisztikája: