Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

25 éve Vásárosnamény jobblétéért tevékenykedő személyeket ismertek el a Bereg szívében

25 éve Vásárosnamény jobblétéért tevékenykedő személyeket ismertek el a Bereg szívében

Vásárosnamény – Jó hangulatban telő évértékelő közgyűlést tartott a Bereg szívében, az immár huszonhét éve alakult Vásárosnaményi Polgárőrség, melyen a sikeres feladatellátás elismeréseként többen jutalmat és okleveleket vehettek át.

Közgyűlés kezdetén Fejes Frigyesné elnökségi tag, a közgyűlés levezetője köszöntötte a résztvevőket, megjelent kedves vendégeket és Filep Sándort, Vásárosnamény polgármesterét. Vass János egyesületi elnök a megjelentek köszöntését követően értékelte a 2018-as évben végzett egyesületi munkát. Beszámolójában részletesen kitért az elvégzett feladatokra, eseményekre. A város érintő számos tevékenységük mellett, fontosnak tartotta továbbra is az idősekre való odafigyelést majd, mint mondta: ,,Vannak hibák, de értünk el nagyszerű eredményeket!”

Értékelőjét a pénzügyi bizottsági beszámolók követték, melyről Vass Jánosné, az egyesület gazdasági vezetője számolt be a tagoknak. Beszámolójából az elmúlt évi és a az idei gazdálkodást is felvázolta, melyből kitűnt, hogy szervezetük sikeres évet zárt szakmai- és anyagi tekintetben is. Az elnöki és a gazdasági vezető beszámolóit a tagság egyhangú szavazással elfogadta. Ezt követően a város első emberének tehettek fel, építő jellegű kérdéseket és mondhatták felvetéseiket. Itt szóba került egyebek mellett a a mezőőri szolgálat kérdése, a a gergelyiugornyai üdülőövezet védelme, az illegális szemétlerakó helyek felderítése is. A polgármester itt közös és hathatósabb együttműködést kért a jelenlévőktől, hogy a város még élhetőbb legyen.  A közgyűlésen tagfelvételre is sor került. Így már nagyobb létszámmal kezdhet neki az idei munkának az egyesület. A 2019-es év feladatainak meghatározását követően, jubileumi elismerések átadására került sor. A ,,Polgárőr Szolgálatért” a mozgalomban végzett önkéntes tevékenység elismeréseként, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetség emléklapot és érmet adományozott:

5 éves szolgálati idejét követően:

Fejes Frigyes, Fejes Frigyesné, Zvonyár Anikó, Rózsa Ferencné, Ifj. Vass János, Farkas Árpád részére

10 éves szolgálati idejét követően:

Almási Zsolt, Papp László, Szabó József, Nyistyák István, Botos Lajos részére

15 éves szolgálati idejét követően: 

Balogh Tibor, Onder János, Rozsnyai Károly, Vass Sándor, Vass Péter, Vass István, Dániel József, Kardos Sándor, Pál András részére

20 éves szolgálati idejét követően:

Parczai Sándor, Rózsa Ferenc, Pethó Károlyné részére

25 éves szolgálati idejét követően:

Vass János és Filep Sándor részére

Az elismeréseket Filep Sándor, a város polgármestere és Vass János, az egyesület elnöke adta át.

Vélemény, hozzászólás?