Közzétette - Kategória - Bulvár

2016 legszokatlanabb égi jelensége kezdődött vasárnap


égi jelenség

Fotó: blog.xfree.hu

A Mars belép a Nyilas jelébe, és elkezd közelíteni a tavaly szeptember óta Nyilasban járó Szaturnuszhoz. Ez bizakodásra ad okot (mindenkinek más életterületen), de sajnos az együttállásuk, a randevújuk késleltetve lesz. Ez sok emberben kudarcélményt, bosszankodást vagy kétségbeesést okozhat. Pont ezért hasznos előre tudni.8 fázisa lesz ennek a folyamatnak:

  • Március 6-án Mars belép a Nyilasba, és lendületes, bizakodásra okot adó folyamatok indulnak el.
  • Március 25-én Szaturnusz hátrálni kezd, és ez dupla közeledést jelent a 2 bolygó között. Ettől még optimistábbak leszünk. Bár az idő (Szaturnusz = Kronosz = az Idő ura) lelassul, és fura módon régi helyzeteket „ismétel”.
  • Április 17-én Mars is elkezd hátrálni, mintha „meggondolta” volna magát, és ki akarna hátrálni a helyzetből. Ez természetellenes, épp ezért idegesítő lesz.
  • Május 27-én Mars visszalép a Skorpióba, és úgy tűnik, kudarcra van ítélve mindaz, ami olyan jól indult márciusban. Itt nem lesz könnyű optimistának és kitartónak maradni.
  • Június 30-án Mars elindul előre, és belül érezni fogjuk, hogy nincs minden veszve. Akkor is, ha kívül még nincs ok a bizakodásra.
  • Augusztus 2-án Mars ismét belép a Nyilasba, és már látszanak a jelek, amik indokolttá teszik a derűlátásunkat.
  • Augusztus 13-án Szaturnusz is elindul előre, és egyre tutibb, hogy jó lesz a vége.
  • Augusztus 24-én a Mars–Szaturnusz együttállás, randevú beteljesedik, ezzel pont kerül a téma végére, és happy end lesz.

Ez minden jegy szülöttjének más és más életterületen nyilvánul meg: van, akinek a párkapcsolatában, van, akinek a munkájában, és van, akinek a pénzügyek terén. Mivel nem mindegy, hogy a Mars–Szaturnusz csiki-csuki hol borzolja az idegeinket, most végigvesszük, hogy kit milyen területen érint:

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Mars a Kosok bolygója, a Nyilas jelében jól érzi magát: tüzes bolygó tüzes jegyben lelkesedést és erőbedobást szimbolizál. Ez most a Kosok esetében külföldi utazást, munkavállalást, továbbtanulást, jogi, hivatalos, peres ügyeket érint. Hogy pontosan melyiket, az attól függ, hogy éppen mi aktuális az életükben. Az garantált, hogy hátráló Mars ideje alatt (április 17 és június 30között) feszültek, türelmetlenek és értetlenek lesznek. Ahhoz, hogy ne kövessenek el hibát, tudatosítsák a 8 fázist!

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Bikák ettől az égi csiki-csukitól gyászos hangulatba kerülhetnek. Úgy fogják érezni, hogy megfosztja őket az élet valamitől vagy valakitől. Bizonyos értelemben anyagi vagy személyi veszteség éri őket. Ez az egész az elengedés gyakorlásáról szól. A többiekkel ellentétben ők jobban fogják érezni magukat május 27 és augusztus 2 között. Az égi jelenség arra tanítja a Bikákat, hogy ne ragaszkodjanak semmihez és senkihez. Okosabb, ha a sorsra bízzák. Hiszen Szaturnusz a Nagy sors bolygója…

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az Ikrek szülötteket párkapcsolati, szerelmi téren érinti érzékenyen ez a késleltetett égi randevú. A 8 fázist egészen pontosan fogják érezni. Március 6 és 25 között új ember robbanhat be az életükbe felkavarva az „állóvizet”. Majd augusztus 13-ig a múltból régi nagy szerelem bukkanhat fel. Ez is felkavaró, sőt próbatevő lesz. Akár van párkapcsolatuk, akár nincs. Fontos, hogy tudjanak róla: minden változik, mert zavaros egészen augusztus 24-ig. Idő kell a tisztánlátáshoz. Döntést csak ez után hozzanak!

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Egészség és munka területén hoz feladatokat a Rákoknak a Mars – Szaturnusz csiki-csukija. Elsősorban a kitartásuk és az optimizmusuk lesz próbára téve. Vigyázzanak az egészségükre és a munkájukra. Mindkettőt meg kell becsülniük. Ha hála van a szívükben és a fejükben, akkor nem lesz baj. A nehézségek közepette lesz könnyebb időszak május 27 és augusztus 2 között. Ekkor fellélegezhetnek, és feltöltődhetnek, hogy kibírják a folyamat végéig. Érdemes arra gondolniuk, hogy „nincsenek cukorból”…

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ennek az égi csiki-csukinak a legfőbb nyertesei az Oroszlánok. Amíg a Mars a Nyilasban jár (március 6 és május 27 között, majd augusztus 2 után) jó hangulatban lesznek. Se az életkedvükkel, se az egészségükkel nem lesz semmi gond. Egyedül a gyerekek, illetve a gyerekvállalás okozhat fejtörést. Úgy tűnik, most nem az ő kezükben van az irányítás. Minden megy a maga útján, mindenki teszi a dolgát, és senki nem kérdezi meg az Oroszlánokat, hogy ők mit szeretnének. Ennek csak augusztus 24-én lesz vége…

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Szűz szülöttek szeretik érteni a folyamatokat. Ezért lesz hasznos, ha tudnak arról a csiki-csukiról, ami az égen és a földön is zajlik. Ez az otthonukat, a családjukat, a magánéletüket és ingatlan ügyeiket érinti érzékenyen. Biztosak lehetnek abban, hogy ezek a témák több stáción mennek keresztül. Ez hol optimistává, hol pesszimistává teszi a Szüzeket. Rosszul fogják viselni, hogy minden képlékeny és változékony lesz. Ha ismerik a 8 fázist, könnyebb lesz átvészelniük. Be is írhatják a naptárjukba…

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A Mérlegek ebben az időszakban többször látnak vagy kapnak lehetőséget utazásra, tanulásra, kapcsolatépítésre, de sokszor fog közbe jönni valami. Amikor meghiúsulni látszik valami, ne adják fel, hanem tudatosítsák, hogy még nincs itt az ideje! És hogy majd később jön egy kedvezőbb idő, amikor minden sokkal olajozottabban fog összeállni. Ez cseppet sem önámítás. Sokkal inkább az a bölcsesség, ami a jó időzítés és a siker összefüggését felismeri, és használja. Ezért kedvező, ha előre tudnak erről.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Elvileg a Skorpiók a pénzügyek területén fognak csiki-csukit tapasztalni. De amikor a Mars visszalép a Skorpióba, május 27 és augusztus 2 között visszakapják az irányítást, és szó szerint halottnak hitt ügyeket lesznek képesek visszahozni a meghiúsulás „sírjából”. Két dologra ügyeljenek: 1. Ne bízzák el magukat egy pillanatra se! 2. Ne higgyék, hogy lezárult bármi egészen augusztus 24-ig! Ugyanis addig bármi megfordulhat, és elindulhat az ellenkező irányba, majd újból irányt válthat, és így tovább…

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Frissítően fog hatni a Nyilas szülöttekre, hogy a Mars belép a Nyilasba március 6-án. Lelkesedésük nem törik le, csak kicsit lelassul március 25-én, amikor Szaturnusz elkezd hátrálni. Majd tovább lassul a lendületük április 17-én, amikor a Mars is elindul hátrafelé. Ekkortájt szokatlanul sokat fognak nosztalgiázni. Május 27 és augusztus 2 között enerváltak és nyűgösek lesznek. Kórházi ápolás és műtét szóba kerülhet. Augusztustól egyre jobban érzik magukat, és végre végleg visszatér az életerejük.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A zárkózott, fegyelmezett Bakok nem fogják rosszul viselni az égi csiki-csukit. Nekik nem szokatlan, hogy diszkréten kell kezelni komoly ügyeket. Március 6. és május 27. között valaki rájuk bíz valami titkot, vagy maguktól jönnek rá valami titokra. Ezt minden körülmények között meg kell őrizniük. Arra törekedjenek, hogy ne tőlük tudja meg a világ! Közben egy régi egészségügyi probléma kiújulhat. Itt az ideje, hogy a végére járjanak. Nem szabad tovább húzni a dolgot. Legyenek bátrak és eltökéltek!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Több csalódástól kímélik meg magukat a Vízöntők, ha tudnak arról a csiki-csukiról, ami március 6. és augusztus 24. között zajlik az égen és a földön is. Ugyanis őket barátok, szövetségesek, protektorok területén érinti kellemetlenül a Mars–Szaturnusz késleltetett randevú. Többször lesz olyan szituáció, amikor valaki segítséget ígér, de nem teszi meg. Ilyen esetben tilos indulatosan számon kérni az illetőt. Inkább udvariasan kérdezzenek rá és/vagy emlékeztessék az ígéretére! Diplomatikusan célt érnek…

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Egészen biztos, hogy a Halak szülöttek munkahelyén nagy jövés-menés lesz március 6. és augusztus 24. között. Változhat a főnökük személye, a saját pozíciójuk, a cég hierarchiája, vagy bármi. Valószínűleg egyikért se fognak lelkesedni. Sőt kiszúrásnak fogják megélni. Kicsit jobb lesz a helyzet május 27. és augusztus 2. között. Ekkor egy „hurrikán szeme” effektust tapasztalhatnak. Amikor elülni látszik a vihar, majd augusztus 2-től jön a következő fázis. Ha munkát keresnek, akkor a siker augusztustól várható.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük