40 eve varos vasarosnameny

ellenorzes rendorseg

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök az európai szintű kampány ideje alatt összesen 208 jogsértést tártak fel.

A TISPOL Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján került sor 2018. augusztus 6-12. között Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is a gépjárművek fokozott közúti ellenőrzésére. A TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzés ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök az európai szintű kampány ideje alatt összesen 208 jogsértést tártak fel, ebből 181 esetben a jármű megállítását követően annak vezetőjével szemben intézkedtek a járőrök. A helyszíneken 170 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 11 esetben szabálysértési eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?