Közzétette - Kategória - Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Razziát tartott a rendőrség Vásárosnaményban, Pusztadoboson, Nyírmadán, Ilken és Gemzsén


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén finn módszeres ittasság-ellenőrzést hajtottak végre 2019. november 23-án.

A rendőrök Vásárosnamény, Pusztadobos, Nyírmada, Ilk és Gemzse településen összesen 394 járművezetőt ellenőriztek, és ezúttal senki sem bizonyult ittasnak.

A demonstratív jelenlét ideje alatt a rendőrök a passzív biztonsági eszközök használatát is ellenőrizték. A biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 29 járművezetővel -közöttük több külföldivel- szemben szabtak ki közigazgatási bírságot.

Kisebb súlyú közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 9 fővel szemben figyelmeztetést alkalmaztak, további négy fővel szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki. Volt olyan járművezető, aki a személyszállításra, és olyan is, aki az útdíjfizetésére vonatkozó előírásokat szegte meg.

Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza meg. Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

… hogy mindenki hazaérjen!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –