Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, U16, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

10-ből kilenc avagy továbbra is remekül menetelnek a vásárosnaményi serdülők


Vasarosnameny SE - Csenger FC U16

Vásárosnamény – Ezen a héten újabb idegenbeli túra várt a naményi U16-os csapatra, ahol Csenger volt az ellenfél. A Csengerújfaluban rendezett meccsen nem csak az ellenféllel, hanem az időjárással és a rossz talajú pályával is meg kellett küzdeni csapatunknak! Az első pecektől kezdve támadólag lépett fel a naményi csapat, sikerült gyorsan is vezetés szerezni. Bár a hazai csapatnak sikerült az egyenlítés, a vendég csapat újra átvette az irányítást, és 4 gólt szerezve gyakorlatilag eldöntve már a 3 pont sorsát az első félidőben. A második félidőben a hazai csapat egy szerencsés góllal megszerezte a második találatát, amire a naményi csapat 2 góllal válaszolt, így nagy különbséggel, megérdemelten szerezte meg idénybeli kilencedik győzelmét!

Vasarosnameny SE - Csenger FC U16 (1)Vasarosnameny SE - Csenger FC U16 (5)Vasarosnameny SE - Csenger FC U16 (4)Vasarosnameny SE - Csenger FC U16 (3)Vasarosnameny SE - Csenger FC U16 (2)

Tudósító: Szepcsik Ádám

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük