Közzétette - Kategória - Kiemelt rendezvények, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Zoárd-napi Sokadalom, Zoárd-napi Sokadalom

Zoárd-napi kutya szépségverseny a Bereg legszebb négylábuival Vásárosnaményban


kutya szepsegverseny - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – Ezúttal nem a profikról szólt az idei, immár második alkalommal megrendezésre kerülő Zoárd-napi Kutya Szépségverseny, a vásárosnaményi Zoárd-napi Sokadalom helyszínén. A versenyre idén is amatőr, de lelkes kutya gazdik tehették próbára négylábúikat. A verseny idén három kategóriában külön a fajta tiszta és külön a keverékek, illetve a kölyök kutyák számára rendeztek kutya szépségversenyt a Bereg szívében. Egy kis csaholás, szagolgatás, futkározás no meg a gazditól kapott jutalom falatkáért némi engedelmesség és egy kis séta a zsűri előtt volt a program a szépségversenyen. A nagyszínpad előtti füves területen megrendezésre kerülő rendezvényen a család kedvenceivel igazi kikapcsolódást nyújtottak az érdeklődőknek. A versenyt követően orvosi tanácsadást tartottak, és ami nagyon fontos, beszélgettek a felelős állattartásról is a családias hangulatú versenyen.

A végeredmény a szakmai zsűri által, több versenyszempont alapján mérlegelt, pontozásos versenyben alakult ki. A szebbnél-szebb házi kedvencek díjátadó ünnepségén az értékes díjakat Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere adta át a különdíjasnak és a három kategória végső győztesének.

[slideshow_deploy id=’138255′]

 

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

[poll id=”92″]

[poll id=”45″]

[poll id=”46″]

Támogatók


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük