Zoard-napi kerekparos oroksegtura - VIII. Zoard-napi Sokadalom VasarosnamenyVásárosnamény – A Zoárd-napi sokadalom a Felső-Tisza-vidék egyik legjelentősebb idegenforgalmi fesztiválja, amelyet a Bereg szívében, Vásárosnaményban immár nyolcadik alkalommal rendeztek meg. A Zoárd-napi fesztiválra érkezők számára, a Középkori Templomok Útja Egyesület a rendezvény második napjára egy izgalmas kerékpártúrát hirdetett.

A több tucatnyi kerékpárosból álló kerékpáros örökségtúra célja a Középkori templomok útja felfedezése, a Felső-Tisza-vidék beregi területén található kulturális örökség bemutatása volt. A túrázók 50km-es útjuk során a Tákosi református templomot; a Csarodai református templomot; a Márokpapi református templomot; a beregdaróci református templomot; a Vámosatyai református templomot és a büdy várromot is megtekinthették. A túra végén visszatértek az indulás helyszínére, ahol egy közösen eltöltött est ebéd után együtt szórakozhattak a nívós koncertek sorát felvonultató rendezvény fesztiválozóival.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Betöltés ... Betöltés ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?