Közzétette - Kategória - Kiemelt rendezvények, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Zoárd-napi Sokadalom, Zoárd-napi Sokadalom

Zoárd-napi kerékpáros örökségtúra Vásárosnaményból a Bereg legszebb templomai mentén


Zoard-napi kerekparos oroksegtura - VIII. Zoard-napi Sokadalom VasarosnamenyVásárosnamény – A Zoárd-napi sokadalom a Felső-Tisza-vidék egyik legjelentősebb idegenforgalmi fesztiválja, amelyet a Bereg szívében, Vásárosnaményban immár nyolcadik alkalommal rendeztek meg. A Zoárd-napi fesztiválra érkezők számára, a Középkori Templomok Útja Egyesület a rendezvény második napjára egy izgalmas kerékpártúrát hirdetett.

A több tucatnyi kerékpárosból álló kerékpáros örökségtúra célja a Középkori templomok útja felfedezése, a Felső-Tisza-vidék beregi területén található kulturális örökség bemutatása volt. A túrázók 50km-es útjuk során a Tákosi református templomot; a Csarodai református templomot; a Márokpapi református templomot; a beregdaróci református templomot; a Vámosatyai református templomot és a büdy várromot is megtekinthették. A túra végén visszatértek az indulás helyszínére, ahol egy közösen eltöltött est ebéd után együtt szórakozhattak a nívós koncertek sorát felvonultató rendezvény fesztiválozóival.

[slideshow_deploy id=’138221′]

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

[poll id=”92″]

[poll id=”45″]

[poll id=”46″]

Támogatók


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük