Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái

Vizsgálatot indított a gyürei iskola, miután felmerült, hogy öngyilkos akart lenni a tanulójuk


Zaklathatták a kislányt a társai, aki vasárnap egy vonat elé lépett.

Vasárnap Gyürén elgázolt a Záhony felől érkező vonat egy 11 éves kislányt. A gyerek túlélte a balesetet, de súlyos sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, azóta is válságos állapotban van.

szon.hu beszámolója szerint a faluban gyorsan beszédtéma lett, hogy a gyerek szándékosan lépett a vonat elé, és a tettének hátterében az állhat, hogy az iskolában néhány társa zaklatta. Később a gyerek nagyapja a Borsnak azt nyilatkozta, hogy bántalmazták az unokáját a diáktársai.

Iványi Gábor, a gyürei tanintézmény fenntartója, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke szerdán egy hivatalos közleményt is kiadott, amelyben azt írták, megdöbbenve értesültek mi történt a tizenegyéves kislánnyal.

Az iskola fenntartója azt is közölte, megvizsgálják, hogy az iskolai közeg bármilyen módon befolyásolhatta-e tanuló lelkiállapotát, szerepet játszott-e tragikus döntésében.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük