Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Vízeltávolításhoz vonultak a tarpai önkéntes tűzoltók Beregsurányba


Tűzoltóság

Kigyulladt egy ötvenhat négyzetméteres dohányszárító és a benne lévő dohány vasárnap hajnalban Magy településen, a Tompa Mihály utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.
Nagymennyiségű esővíz gyűlt össze egy mándoki családi ház pincéjében vasárnap reggel, a Béke utcában, ahol a víz a berendezési tárgyakat veszélyeztette. A záhonyi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Hasonló eseménynél kellett beavatkozni egy eperjeskei családi háznál, a Rákóczi Ferenc utcában. Szintén vízeltávolításhoz kérték a tarpai önkéntes tűzoltók segítségét a reggeli órákban egy beregsurányi családi háznál, ahol az udvaron gyűlt össze a csapadékvíz a Lehel utcában. Kidőlt egy tető nélküli vályogház egyik fala vasárnap reggel Kocsordon, az Árpád utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a veszélyes épületelemeket eltávolították és értesítették az önkormányzatot Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük