Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Virtuális ballagás: így köszöntek el végzőseiktől a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban


A koronavírus járvány-helyzet az élet minden terültét érintette, az elmúlt közel egy év során. Így volt ez, a Vásárosnaményban tevékenykedő oktatási intézményekben is. Az elmúlt évhez hasonlóan, a koronavírus okozta fertőzésveszély csökkentése érdekében, megelőzési céllal idén is elmaradnak a ballagási ünnepségek a városban. A felnőtté válás egyik legszebb ünnepének ugyanakkor a pandémia sem szabhat gátat, így ismét online köszöntötték ballagó diákjaikat a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanárai és dolgozói is, s mint írták:

Kedves Végzős Diákjaink!
Immár számotokra is lezárul életetek egyik meghatározó korszaka. Bizony, hamar elrepült ez a négy esztendő, közös útunk a végéhez közeledik. Mi, a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium dolgozói azt kívánjuk Nektek, hogy az elmúlt évek sikereiből, élményeiből és emlékeiből erőt merítve, tudásotok legjavát adva tudjatok helyt állni a közelgő érettségi vizsgákon!
Osztályfőnökeitekkel, tanáraitokkal úgy gondoljuk, hogy a szeretetünk, tiszteletünk és elismerésünk mellett legfontosabb most számotokra a bátorításunk, a pozitív megerősítésünk. Fogadjatok el tőlünk néhány biztató gondolatot, jókívánságot az előttetek álló időszakra!
Így kívánunk Nektek, mindhárom osztályunknak jó utat, sok sikert! Köszönjük, hogy voltatok nekünk, hogy nevelhettünk, taníthattunk Benneteket!
Szeretettel: a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium dolgozói

Kedves 12. A Osztályos Diákjaink!
Szívből kívánjuk Nektek, hogy céljaitok megvalósítása érdekében sikerüljön okosan kihasználnotok a jelen minden pillanatát, hisz ez határozza meg a jövőtöket, és így lesz teljes, szép a múltatok! Legyetek kitartóak, céltudatosak, soha ne adjátok fel, mert mindig van tovább, mindig van reményteljes folytatás! Őrizzétek meg vidámságotokat, a Rátok jellemző derűt és fiatalos lendületet! Használjátok ki jól erősségeiteket, kedvező egyéni jellemvonásaitokat! Gazdálkodjatok jó sáfár módjára megszerzett tudásotokkal, s mindazokkal az értékekkel, útmutatásokkal, melyeket osztályfőnökötöktől, Majoros Imre Tanár Úrtól és tanáraitoktól kaptatok.

A ballagók névsora:

Fülöp Kristóf Zsolt

Herczeg Evelin

Jóni Aida

Jóni Csaba

Király Éva Klaudia

Kurucz Bence

NyÍri Albert András

Németh Enikő

Paál Fanni

Sütő Zsanett

Tári Regina Fanni

Tóth Dávid

Kedves 12. B Osztályos Diákjaink!
Őszinte elismerésünkkel és szeretetünkkel kívánjuk Nektek, hogy az a példás kitartás és hihetetlen szorgalom, mely az elmúlt esztendőkben egy pillanatra sem lankadt, hozza meg számotokra az áhított eredményt! Legyetek büszkék eddigi sikereitekre, kimagasló tanulmányi munkátokra, ez adjon magabiztosságot, önbizalmat az elkövetkezendő megmérettetésekhez! Őrizzétek meg osztályközösségetek értékeit, melyeket osztályfőnökötökkel, Boriné Toldi Beáta Tanárnővel együtt hoztatok létre, s ebből merítsetek erőt a továbblépéshez! Maradjatok meg mindig céltudatos, küzdő szellemű embereknek, akik derekasan megvívtatok minden csatát, s megállíthatatlanul meneteljetek így, mindig csak tovább!

A ballagók névsora:

Baráth Zsolt

Bartha Bence

Bónizs Emese

Csatlós Gréta Melani

Fekete Zita

Filep Fatime

Gergely Krisztián

Hézser Ákos Zoltán

István Fanni

Jenei Nóra

Koncz András

Kozák Attila

Koncz Gergely Martin

Lemmich Nikolett Szandra

Márta Mihály

Mile Dóra Edit

Nagy Bence

Németh-Nagy Laura

Oláh Orsolya

Péter Nóra

Sebestyén Zsolt Máté

Tar Dominika Dóra

Udvarhelyi Tamás

Vincze Balázs

 

Kedves 12 D Osztályos Diákjaink!
Őszinte szívvel kívánjuk Nektek, hogy egyéni és közösségi sikereitek összeadódva a lehető legjobb eredményt adják! Ne feledjétek el ezután sem, amit felismertetek, s már jól megtanultatok, mert bizony valóban sok minden múlik rajtatok. Kísérje utatokat a józan ész és értelem, mely minden élethelyzetben átsegíthet Benneteket a nehézségeken! Őrizzétek meg őszinteségeteket, vidámságotokat, kreativitásotokat! Kívánjuk, hogy az egyéni és közösségi sikereitek álljanak mindig példaként előttetek! Gazdálkodjatok jól ezután is megszerzett értékeitekkel, vigyétek magatokkal osztályfőnökötök, Hajdú Anita Tanárnő útmutatásait, tanácsait, hogy bármilyen körülmények között is megálljátok helyeteket!

A ballagók névsora:

Bajusz Botond

Balogh Máté

Baráth Szilvia

Baráth Titanilla Szabina

Bittner Bianka

Csonka Gréta

Dóbus Domokos

Dóbus István

Hankovszki Anna

Herczeg Dominika

Kenderesi Dániel

Kovács Eszter

Molnár Benjámin

Kovács Réka

Nagy Bence

Riczu Tamás

Sebestyén Ádám

Szlávik Csenge Nóra

Tarr Izabella

Tóth Fanni

Tóth Krisztián Zsolt

Tóth Norbert

Vadász Panna

Varga Fanni Viktória

Vass Veronika

Vezse Kinga