Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újít a Szerencsejáték Zrt., ez minden magyar sportfogadót érint, dönteniük kell a játékosoknak


Megújítja a Szerencsejáték Zrt. a tippmixpro.hu oldalát: a játékosoknak fel kell osztaniuk az egyenlegüket a felhasználói fiókok szétválasztása miatt.

A Szerencsejáték Zrt. bejelentette, hogy a tippmixpro.hu online sportfogadási platformja, mely idén ünnepli 10. évfordulóját, hamarosan megújul – hívta fel a figyelmet a Portfólió.

A VÁLTOZÁSOK MIATT AZ ONLINE FELHASZNÁLÓI FIÓKKAL RENDELKEZŐ JÁTÉKOSOKNAK OKTÓBER 16-IG KELL ELDÖNTENIÜK, HOGY MEGLÉVŐ EGYENLEGÜKET HOGYAN OSZTJÁK MEG A HAGYOMÁNYOS ONLINE SZERENCSEJÁTÉKOK (PÉLDÁUL LOTTÓJÁTÉKOK ÉS E-SORSJEGYEK) ÉS AZ ONLINE SPORTFOGADÁS KÖZÖTT.

A jövőben a szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu weboldalakon külön felhasználói profilokkal és egyenlegekkel kell rendelkezniük a játékosoknak.

A nemzeti lottótársaság segítségül ajánlott egy előre meghatározott felosztási arányt is, figyelembe véve a játékosok szokásait.

A Szerencsejáték Zrt. itt nyújt részletes tájékoztatást.

A Szerencsejáték Zrt. korábban, januárban jelentette be, hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat fogja biztosítani. A több hónapos fejlesztés eredményeként a tippmixpro.hu online sportfogadási oldal ősszel megújul, számos új funkcióval és bővített sportfogadási kínálattal várva a fogadókat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük