Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újabb remek hírt kaptak a magyar nyugdíjasok – havi 40 ezer forint kedvezményt kaphatnak a bolti vásárláskor


A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből.Minden héten kedvezményes keddel várják a nyugdíjasokat a Tesco áruházakban április 19-től – írja közleményében az áruházlánc.

A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből. Az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény 9999 forint.

„Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások, így a Tescóban ezeken a napokon többet ér vásárlóink nyugdíja. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen” – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.