Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Újabb országos elismerést kapott Vásárosnamény – „Kisvárosi Első” kitüntető címben részesült a Bereg szíve


Nyíregyháza, Vásárosnamény és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye duplázott! A tavalyi évhez hasonlóan ismét Nyíregyháza lett a Városmarketing Fővárosa, Vásárosnamény a Kisvárosi Első és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a Marketingaktív Megye!

Vásárosnamény eddig összesen 31 Városmarketing Gyémánt díjat gyűjtött össze! A gyémántok mellett számos különdíjjal is büszkélkedhetünk, voltunk már a Városmarketing Nagykövete, tavaly elsőnek hoztuk el a „Kisvárosi Első” kitüntető címet, amelyet idén ismét nekünk ítélt a szakmai zsűri! Nyíregyháza és Vásárosnamény aktív városmarketing munkájának köszönhető, hogy 2020-ban és 2021-ben is Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lehetett a „Marketingaktív megye” kitüntető cím tulajdonosa!

Az utóbbi évek tudatos városmarketing munkájának köszönhetően születtek ezek a szép eredmények és jó érzés, hogy városmarketing témában együtt említik Vásárosnaményt  Győr, Siófok, Miskolc és Nyíregyháza nevével!

A díjat tourinform irodavezetőnk, Liptákné Juhász Anikó városmarketing specialista vette át Budapesten, a Haris Parkban!

Tourinform Vásárosnamény